Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Acca Kappa

Historie van het merk Acca Kappa

Acca Kappa

H. Krull & Co werd in 1869 opgericht door de Duitser Hermann Krull Sr. Na enige tijd te hebben verbleven in Savona en Venetië, koos hij Treviso als geschikte plaats voor het verwerken van materialen die hij uit Azië importeerde. Krull had zes zonen, die allemaal in Venetië waren geboren. Hij stierf in 1936, waarna zijn kinderen zijn bedrijf voortzetten. Gedurende de afgelopen 50 jaar heeft het bedrijf haar ACCA KAPPA handelsmerk versterkt. Het bedrijf begon met enkele beautyproducten en heeft in de loop der tijd haar producten uitgebreid. Tegenwoordig staat ACCA KAPPA bekend als gerespecteerd bedrijf wiens producten worden geprezen om zowel haar materialen als esthetische kwaliteiten.

Assortiment Acca Kappa

De producten van ACCA KAPPA worden onderverdeeld in een aantal categorieën.
In het Body Care assortiment van ACCA KAPPA vindt men vele uiteenlopende producten, waaronder zeep, handcrèmes, huidverzorgingsproducten, lippenbalsem, haarverzorgingartikelen, tandpasta, geurtjes, badschuim en scheerproducten zoals scheercrème en aftershave.
Daarnaast zijn er binnen dit assortiment nog verschillende lijnen, zoals White Moss. Deze lijn is met name geschikt voor de gevoelige mannenhuid en bestaat uit zepen, douchegels, bodylotions, deodorant, shampoos, geurtjes, aftershaves en heerlijke geurkaarsen.
De majestueuze en elegante producten uit de Cedar lijn bevatten naast diverse scheerproducten ook zepen, douchegels, bodylotion, geurtjes en geurkaarsen.
ACCA KAPPA 1869 is een prachtige lijn die vooral in de smaak zal vallen bij mannen die waarde hechten aan traditie en vakmanschap. Naast shampoos, zepen, douchegels en scheerproducten bevat deze lijn ook prachtige handgemaakte houten scheerkommen, scheermesjes, haarborstels en scheerborstels.

De Professional lijn richt zich op kappers en visagisten en bevat onder andere haarborstels, kammen en make-up artikelen.

De haarborstels en andere accessoires in de Natura ACCA KAPPA Collectie bestaan uit natuurlijke materialen en worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd.

Wanneer men op zoek is naar een cadeau, dan zijn de Gift Sets van ACCA KAPPA een uitstekende keuze. De sets zijn werkelijk een lust voor het oog. Zo zijn er luxe scheersets verkrijgbaar met scheerkwast, scheermes en scheerkom, geleverd met een scheerhouder.

Ook wie op zoek is naar een goede scheerkwast, is bij ACCA KAPPA zeker aan het juiste adres. De Shaving Collection bevat scheerkwasten die uitsluitend van de beste materialen geproduceerd zijn.

De naam van de Wenghe collectie is afgeleid van de gelijknamige houtsoort die wordt gebruikt in de producten. Het donkere hout is afkomstig uit Oost-Afrika en is zo hard dat het erg lang duurt om te bewerken. Ieder item is met de hand bewerkt, gepolijst en gewaxed. De collectie bevat scheerkommen, borstels en scheersets.

De haarborstels en scheerproducten in de Ebano lijn zijn allemaal geproduceerd met ebbenhout, een houtsoort die bekend staat om haar donkere, warme kleur en harde structuur.

Comments are closed.