Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

American Crew

Historie van het merk

American Crew

Het is nog niet eens zo heel lang geleden dat mannen naar hun lokale kapper gingen om zich te laten scheren. Deze scheerbeurt was voor hen niet alleen een prettige ervaring, maar ook een statussymbool. Rond de jaren 80 verdwenen echter veel van deze kapperszaken. Ze werden vervangen door kapsalons die zich voornamelijk op vrouwen richtten. Met de introductie van wegwerpmesjes scheerde men zich nu gewoon zelf. Scheren was niet langer een pronkstuk van de sociale status, maar een vervelend routineklusje. Maar dat veranderd nu. Mannen zijn terug.

In 1994 startte herenkapper David Racugglia een revolutie toen hij een distributiekantoor in Chicago binnenwandelde en hen vroeg om een investering van 25.000 dollar, zodat hij de eerste partij American Crew Shampoo kon produceren.

American Crew groeide uit tot een bekend scheer- en haarverzorgingsmerk dat maar al te goed begrijpt dat steeds meer mannen van alle leeftijden en achtergronden aandacht willen besteden aan hun uiterlijk en er op hun best uit willen zien. American Crew is een innovatief bedrijf dat waarde hecht aan traditie. Zij richten zich consistent op de productie van nieuwe producten, welke exclusief voor mannen ontwikkeld worden.

Assortiment American Crew

American Crew onderscheidt zich van andere merken door dat de producten de gebruiker met een nieuwe ervaring laten kennis maken. American Crew is constant op zoek naar kansen om nieuwe producten te lanceren en bestaande producten te verbeteren en zo mannen en hun stylisten het gereedschap te bieden om elke dag weer stijlvolle en mannelijke looks te creëren. De producten van American Crew kunnen worden onderverdeeld in vijf verschillende segmenten, namelijk Shave, Classic, Citrus Mint, Tea Tree en Trichology.

American Crew is een vooraanstaand bedrijf op het gebied van scheerartikelen. De Shave lijn bevat onder andere scheerolie, scheercrème en post-shave lotions.

De Classic lijn van American Crew is de meest uitgebreide en bevat fijne haarverzorgingsproducten zoals shampoos en haarstylingsproducten zoals haargels. Ook bevat de lijn een bodywash en een geurtje.

De Citrus Mint lijn bevat een shampoo, conditioner, body wash en styling gel. Alle producten bevatten een verfrissende citrus- en mintgeur.

Tea Tree staat bekend om haar antibacteriële en antivirale eigenschappen, maar beschikt ook over een heilzame cosmetische werking. In Tea Tree lijn van American Crew zijn een shampoo, conditioner, body wash en twee styling crèmes verkrijgbaar.
De Trichology lijn richt zich op mannen met dunner wordend haar. Zo is er een Hair Recovery Concentrate dat bij dagelijks gebruik zorgt voor voller, dikker en sterker haar. Daarnaast zijn er ook Hair Recovery Shampoo en Foam verkrijgbaar.

Comments are closed.