Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Het Scheermerk Raz*War

Raz*War historie

Pierre De Nayer had het gevoel dat iedere keer wanneer hij naar de supermarkt ging om scheermesjes aan te schaffen, hij werd beroofd. Daarom zette hij zelf een scheermerk op: Raz*War. Volgens het concept van Raz*War moet iedereen die zich scheert, dat kunnen doen tegen een betaalbare prijs, met de kwaliteit die de huid verdiend. Raz*War is een revolutionair merk, dat zich afzet tegen de grote scheermerken op het gebied van nat scheren. En dat is te merken in de prijs!

Raz* War assortiment

Raz*War heeft inmiddels een uitgebreid assortiment, met Raz*War scheermesjes, verzorgingsproducten en scheeraccessoires. Voor zowel mannen als vrouwen. Alle producten zijn simpel, maar mooi en stoer vormgegeven.

De lijn beschikt momenteel over twee verschillende scheermessen, El Che (drie ingebouwde scheermesjes) en El Fidel (vijf ingebouwde scheermesjes).

Wanneer je kennis wil maken met Raz*War, kun je tegen een zeer redelijke prijs bijvoorbeeld de Starter Kit Raz*War El Fidel of de Starter Kit Raz*War Black Edition uitproberen.

Je kunt je ook abonneren op Raz*War en profiteren van kortingen op scheermesjes. Dat betekent altijd scherpe mesjes tegen scherpe prijzen!

Ook wat verzorgingsproducten betreft kom je niets tekort met Raz*War. De producten, waaronder scheerolie, scheerzeep, after shave balsem en scheerkwasten, bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten.

De All Natural After-Shave Balm bijvoorbeeld, is gemaakt uit 100% plantenextracten en geurt heerlijk naar bijvoorbeeld vanille of benjoin. De toegevoegde vitamine E zorgt onmiddellijk voor een zachte huid.

Heb je af en toe last van scheerwondjes, dan is de All Natural Safety Stick een goede aanvulling op je collectie huidverzorgingsproducten. De stick bevat vitamine A en E en Aloƫ Vera, stopt snel het bloeden en helpt je huid te herstellen en te kalmeren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.