Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Historie van Skintech

Skintech Historie

De Zwitserse Briceline Cosmetics Laboratoria werden in 2003 opgericht door twee broers, die niet tevreden waren met de huidige huidverzorgingsproducten voor mannen. Zij ontwikkelden daarom Skintech, een lijn die als missie heeft “mannen producten te bieden die serieus en effectief zijn, met een speels karakter en met een positie tussen modern en elegantie. Speciaal ontwikkeld voor mannen, door mannen.”

Skintech biedt niet alleen fijne producten, maar voorziet ook van een passend scheeradvies.

Sinds 2008 in Skintech ook in Nederland verkrijgbaar. Skintech wordt tegenwoordig naar vele landen geëxporteerd en daar ook heel positief ontvangen.

Skintech assortiment

Alle ingrediënten die in de Skintech producten worden gebruikt, zijn natuurlijk en meestal plantaardig.

De Skintech lijn wordt verpakt in strak vormgegeven flacons met zilveren en blauwe kleuren, welke zijn voorzien van het speciale ‘airless’ systeem – het product komt hierdoor niet in aanraking met de lucht en dus ook niet met bacteriën. Daardoor blijft de kwaliteit van het product goed. De lijn bevat douchegels, gezichtsreinigers, after-shave balsem, gezichts-regenator, een anti-shine vloeistof, een peeling masker, oogserum en een hydraterende lotion.

Skintech gaat uit van twee verschillende behandelingsmethoden, namelijk een voor de gevoelige en normale huid, en een voor de verweerde en vette huid. De producten sluiten hier perfect op aan.

Cosmetologie

De producten van Skintech bevatten uitsluitend ingrediënten, waarvan de effectiviteit is bewezen op basis van klinische testen. Skintech maakt gebruik van cosmetologie. Cosmetologie is de studie en toepassing van huidverzorging. Deze wordt onderverdeeld in een aantal verschillende disciplines. Huidverzorging, cosmetica, haarstyling, manicure/pedicure en electrologie (permanente haarverwijdering) zijn hier enkele voorbeelden van.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.