Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Scheermerken: Bluebeards Revenge

Het handelsmerk van Bluebeards Revenge is een relatief nieuwe, hoge kwaliteit scheercrème in traditionele stijl, maar met een nieuwe twist: het beloofd bij regelmatig gebruik de haargroei te verminderen. De scheercrème, die geen parabenen bevat, bevat toegevoegde ingrediënten zoals Decelerine, om de vorming van harde baardhaartjes tegen te gaan.

Bluebeards Revenge gaat uitslag en razor burn tegen en zorgt voor een soepele en pijnloze scheerbeurt.

Volgens de wetenschap achter Bluebeards Revenge is het haargroeiproces verdeeld in vier periodes. De eerste periode, genaamd Anagen, is de periode waarin het haar actief groeit. Dit is dan ook de periode waarin het product het beste toegepast kan worden. Het actieve ingrediënt Decelerine dringt door tot in de haarwortels en zorgt dat nieuwe haren dunner en zachter terugkomen en de haargroei wordt vertraagd.

Tijdens testen liet Decelerine na 60 dagen een vermindering van 30 procent in haarlengte zien, alsmede een vermindering van 16 procent in dikheid. Daarnaast hydrateert het de huid. Ideaal voor mannen die van nature een volle baard hebben!

Overigens beschikt Bluebeards Revenge ook nog over andere scheerproducten, waaronder pre shave olie, aftershave balm, scheerkwasten en scheermesjes, maar ook deodorants en cadeauartikelen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.