Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Gillette Fusion ProGlide

Gillette

The Gillette Company werd opgericht door de Amerikaanse businessman King Camp Gillette in 1895. Gillette was een van meerdere merken die onder dit bedrijf vielen. De eerste veiligheidsmesjes met wegwerpmes verschenen rond 1901. In 1934 introduceerde Gillette een nieuw model, de “Aristocrat.” Deze beschikte over het zogeheten “Twist To Open” design (TTO), wat het vervangen van mesjes een stuk gemakkelijker maakte.

In 1958 werd het eerste “verstelbare” scheermesje geïntroduceerd, wat men de mogelijkheid gaf om het mesje te verschuiven en zo dichter op de huid te scheren. Het eerste scheermesje met twee mesjes, de Trac II (in Europa bekend als de GII), verscheen in 1971. In 2005 werd The Gillette Company overgenomen door Procter & Gamble. The Gillette Company hield toen officieel op te bestaan.

Gillette Fusion ProGlide

De Gillette Fusion ProGlide is Gillette’s meest geavanceerde scheermes ooit. De ProGlide komt in twee varianten: de reguliere en de Power versie. Met 7 innovaties onderscheidt de Fusion ProGlide zich van andere scheermesjes:

Dunste mesjes ooit.

De mesjes, die de dunste zijn in de historie van Gillette, zijn fijner met een low-resistance laagje, zodat het mesje zonder moeite door het haar heen glijdt. Dit zorgt voor een groot comfort, zelfs als je elke dag scheert.

Verbeterde handgrepen.

De Gillette Fusion ProGlide beschikt over grotere, ergonomische handgrepen, zodat je meer grip hebt tijdens het nat scheren.

Nieuwe stabilisator.

De vernieuwde stabilisator zorgt dat de afstand tussen de mesjes gelijk blijft.

Vernieuwde precisie trimmer.

De vernieuwde precisie trimmer heeft een verbeterd mesje en is handig wanneer je op lastige plekjes moet scheren, zoals onder de neus.

Verbeterde lubrastrip.

Ook de lubrastrip is verbeterd. Deze zorgt voor nog meer hydratatie tijdens het scheren.

Verdeelsysteem.

Het nieuwe verdeelsysteem van het scheermesje zorgt dat scheerschuim beter over het gezicht wordt verdeeld.

Microkammetje

. Bij de Gillette Fusion ProGlide Power is een microkammetje toegevoegd, dat helpt om je baardharen in de juiste positie langs de mesjes te trekken.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.