Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

De best verkochte scheermerken in 2010

scheren beste scheermessenHet belang van goede scheermesjes

Voor het scheren is het gebruik van goede scheermesjes enorm belangrijk. Het eerste scheeradvies luidt dan ook te kiezen uit het aanbod van scheermerken, die bekend staan om de kwalitatief uitstekende scheermesjes. Bij het gebruik maken van minder vooraanstaande scheermerken zal het proces van scheren niet alleen een stuk minder soepel verlopen, maar het resultaat zal bovendien ook te wensen overlaten. De kwaliteit van het scheermes zal namelijk de kwaliteit van het resultaat van het scheren bepalen. Het volgende scheeradvies van mijn kant is om niet te besparen op de uitgaven aan scheerproducten. De kwaliteit van het scheermes is namelijk af te leiden uit de eigenschappen en uit de prijs. Bij het scheren met een scheermesje, dat over drie scheerbladen beschikt is het resultaat gladder dan als er slechts één scheerblad op het mes aanwezig is. Elke man voelt zich frisser met een gladgeschoren gezicht, dat ook echt glad aanvoelt. Om je bij de keuze uit het aanbod van beste scheermessen, scheermerken en scheerzepen op weg te helpen, zijn hieronder een vijftal top 3 lijsten opgesteld. Met een top 3 van moderne scheermessen, klassieke scheermessen, best verkochte scheermessen en scheerpzeep zowel retailmerken als niet-retailmerken.

Top 3 moderne scheermessen:

1. Gillette

2. Wilkinson

3. Raz*War

Top 3 klassieke scheermessen of krabbertjes:

1. DOVO

2. Mühle

3. Merkur

Top 3 beste verkochte scheermessen
1. Gillette
2. Wilkinson
3. Bic

Top 3 scheerzeep, retailmerken

1. Vergulde hand scheerzeep

2. Wilkinson scheerzeep

3. Palmolive scheerzeep

Top 3 scheerzeep, niet-retailmerken

1. Proraso scheerzeep

2. American Crew scheerzeep

3. Taylor of Old Bond Street scheerzeep

Omschrijving scheermerken
De top 3 lijsten kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Maar bij het kiezen van het juiste scheermerk is ook je persoonlijke voorkeur erg belangrijk. Het is maar net wat je zelf fijn vindt, dit bepaalt vaak welk scheermerk je gebruikt. Daarom staan hieronder de voordelen van een aantal scheermerken uitgelegd.

Het scheermes Gillette FusionProGlide scheermes is een van de meest geavanceerde systemen van Gillette op het gebied van scheren. Deze scheermessen zijn voorzien van dunne mesjes en beschikken over een lage weerstandscoating.

Bij het scheermerk Wilkinson Quattro bieden de mesjes meer scheercomfort wat zorgt voor een beperking van de huidirritatie. Daarom wordt Wilkinson Quattro ook wel gezien als één van de beste scheermerken.

Voor het scheren kan je keuze ook vallen op het scheermes van Bic Comfort. Met dit scheermesje kunnen de contouren van je gezicht perfect gevolgd worden.

In Italië zijn de scheermerken van Proraso het best verkochte merk. Dit is niet voor niets aangezien Proraso een uitgebreid assortiment heeft die de perfecte scheerervaring mogelijk maken. De scheerproducten van Proraso kunnen ook in Nederland aangeschaft worden. Een ander scheermerk dat in het buitenland vaak verkocht wordt is, The Art of Shaving. The Art of Shaving is in Amerika het meest verkochte scheermerk, ook dit scheermerk is nu in Nederland verkrijgbaar.

Een echt klassiek scheermerk is het Engelse Taylor of Old Bond Street. Het scheermerk Taylor of Old Bond Street is al anderhalve eeuw een luxe scheermerk die scheerzeep, after shave, scheermessen en huidverzorgende producten aanbieden.

Misschien valt het je op dat in de top 3 van scheerzeep één van de bekende scheermerken ontbreekt. Dat klopt, want dat is Gillette, die wel scheergel, gezichtscrème en scheerschuim op de markt brengt, maar geen authentieke scheerzeep of -crème. Als je het scheeradvies over het gebruik van goede scheermesjes in acht neemt en daarbij een keuze maakt uit de lijsten van top 3 scheermerken, scheermessen en scheerzepen, dan zul je het scheren als veel prettiger ervaren en gegarandeerd op een glad resultaat kunnen rekenen.

Elke man scheert anders. Dit is natuurlijk afhankelijk van type huid en baard. En of je het gehele gezicht glad scheert of alleen de baardcontouren. Het beste scheermes en bijbehorende scheermesjes is een persoonlijke keuze.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.