Scheermerken

Alles over scheermerken

Flower

Taylor of Old Bond Street

Sinds 1854 produceert en verkoopt Taylor of Old Bond Street (TOBS) scheer- en huidverzorgingsproducten voor mannen. TOBS is traditioneel, typisch Engels en heeft een enorm assortiment. In dit artikel proberen we een overzicht te geven van hun aanbod.

Taylor of Old Bond Street

Zoals eerder gezegd verkoopt TOBS echt alles op het gebied van scheren en huidverzorging voor mannen. Van scheerkwasten, scheermessen en scheercrèmes tot en met talkpoeders, anti rimpel crèmes en scheerspiegels. Daarnaast bestaan de scheerproducten uit diverse geurlijnen, zoals sandelhout, Jermyn Street Collection en Eton college.

TOBS richt zich op het klassieke natscheren. Na het reinigen van het gezicht kan je een pre shave olie of gel van TOBS aanbrengen. Je kan kiezen uit een scheerzeep, scheercrème of scheergel. Na het scheren een after shave splash of lotion. Als je een gevoelige of droge huid hebt, kun je een after shave balm gebruiken. Na de after shave een aluinblokje om zeepresten te neutraliseren en de huid te ontsmetten. En tenslotte een talkpoeder of een eau de cologne. TOBS heeft het allemaal.

Het meest indrukwekkende van TOBS zijn de scheercrèmes. TOBS heeft meer dan 13 verschillende soorten scheercrèmes: sandelhout, lemon&lime en rozen. Recent zijn de geuren Coconut en Grapefruit hier aan toegevoegd. Zeer beroemd is de Jermyn Street scheercrème. Deze scheercrème is licht geparfumeerd en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast heeft men 2 soorten scheergels en 3 verschillende scheerzepen. Uiteraard hebben ze ook pre shave producten: pre shave olie en pre shave gel. Zeer populair zijn de pre shave olie, scheercrème en after shave producten van sandelhout. Oh ja, ze hebben ook een ongeparfumeerde scheercrème. Deze scheercrème is 100% geurloos.

Taylor of Old Bond Street scheercrème

De scheercrèmes zitten in grote plastic potten van 150 gram. Deze potten zijn zeer handig in gebruik. Even met de scheerkwast roeren in het potje en je krijgt direct een mooie volle rijke scheerschuim aan de scheerkwast.

Na het scheren kun je verschillende after shave producten gebruiken: after shave balms en after shave colognes. Ze verkopen after shave gels, after shave balms en colognes voor zowel de normale huid als voor de gevoelige huid.

In het onderstaande overzicht toelichting van de belangrijkste geurlijnen van TOBS:

– Eton College: een mooie mannelijke parfum met dominante citrus en citroen noten gecombineerd met fruitige noten fruitige sinaasappel en mandarijn.

– Mr Taylor: een frisse mosachtige geur met kruidige noten van lavendel, bergamot, geranium en varen.

– Jermyn Street College: een moderne frisse mosachtige geur met bergamot, citroen, limoen en lavendel.

– St James: een frisse uitgesproken mannelijk parfum met bergamot en mandarijn

Zeer populair zijn de scheercrème en scheerzepen van Sandelhout. Sandelhout is mannelijk, warm en houtig.

Taylor of Old Bond Street scheercrème sandelhout

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.